Welkom bij L'Esprit Couvent

BVL2014 small webHet wijndomein L’Esprit Couvent is de vertolking van onze visie op ondernemen.

De samenvatting van onze wil om te groeien, de drang om efficiëntie en kwaliteit te koppelen aan vernieuwing en creativiteit.

De wortels van L’Esprit Couvent ankeren zich in de prachtige streek van Bordeaux. Dit is het landschap waar we werken en waar onze inspiratie tot vooruitgang zijn voedingsbodem heeft.

L’Esprit Couvent, als grotere structuur voor onze activiteiten bovendien, overkoepelt naast wijnbouw en wijnhandel ook andere projecten en samenwerkingsverbanden binnen deze typische sector: consulting op het vlak van wijngaardbeheer, toegepaste marketing en communicatie, netwerking en expertisedeling.

Op de allereerste plaats willen we deze webstek tot ontmoetingsplaats maken voor liefhebbers van goede wijn. Dat Bordeaux hier wel een voetje voor zal hebben, kunt u wel begrijpen. Maar we zijn niet eng en blijven ook open voor alle reacties, aanbevelingen, suggesties en bemerkingen.

Technische fiches van onze eigen L’Esprit Couvent wijnen, het gebruik van QR codes, nieuws en nieuwtjes zullen u weten te boeien. Maar bovenal raden we aan om regelmatig onze webstek te bezoeken. 

Want wie zoekt die vindt!
En we zorgen er zeker voor dat er geregeld interessante koopjes aangekondig worden.

Afwezigen zullen ongelijk hebben. Ook op onze www.lespritcouvent.com

Kris CouventL'Esprit Couvent